Ashton Kutcher: „Am primit cel mai bun job din lume”

Postat de D3mo la 19.05.2011 - 17:55:26 ( Vizualizari : 2364 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Charlie Sheen a plecat, traiasca Ashton Kutcher! Ar fi putut fi exclamatia presedintelui CBS, Nina Tassler, cand actorul a pasit in imensul studio al retelei de televiziune din New York. E!Online noteaza insa ca, in acordurile coloanei sonore a serialului, aceasta i-a urat in schimb un formal: „Bine ai venit la CBS, Ashton Kutcher”, chiar daca pe cei prezenti in sala nu i-ar fi deranjat, probabil, deloc, nici prima varianta.

In ciuda faptului ca nu a stiut prea bine versurile binecunoscutului cantec ce deschide fiecare episod al serialului, actorul din Killers si recentul No Strings Attached a declarat ca este incantat ca se afla in „casa” faimosului serial si ca mai are inca de lucru in ceea ce priveste familiarizarea cu noua partitura ce i-a fost oferita.

In legatura cu rolul ce i-a revenit lui dupa plecarea lui Charlie Sheen, Kutcher a tinut sa mentioneze: „In 13 ani de cand lucrez in show-business nu am primit niciodata mai multe emailuri sau telefoane de felicitare. E ca si cum as fi castigat la loto… ceea ce, practic, s-a si intamplat”. Referindu-se, probabil, si la suma de 1 milion de dolari pe episod pe care o va primi ca remuneratie, el a adaugat: „Am cel mai bun job din industria entertainment-ului si sunt bucuros de asta”.

Fotografia din galerie a fost postata de Kutcher pe contul sau de Twitter, in care apare alaturi de viitori sai colegi, Jon Cryer si Angus T. Jones.

Taguri

Two and a Half Men , Ashton Kutcher , serial , Charlie Sheen ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games