10 detalii despre Monsters, Inc. 2!

Postat de D3mo la 23.08.2011 - 22:10:28 ( Vizualizari : 6322 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Pixar, compania de animatie din spatele unor mega-succese precum Toy Story, The Incredibles sau Compania Monstrilor, a prezentat in cadrul evenimentului D23 Expo detalii despre asteptata continuare Monsters University (probabil traducerea in romana va fi Universitatea monstrilor), a carei premiera romaneasca este programata in acest moment pentru 21 iunie 2013. Afla mai jos 10 detalii despre productie!

Filmul descrie cum Mike Wazowski si Sulley, expertii in speriat/amuzat interpretati in filmul original de Billy Crystal si John Goodman, s-au cunoscut in timpul facultatii.

1. Monsters University este de mai multi ani in productie
Desi s-a aflat de proiect doar in cursul acestui an, animatorii de la Pixar se gandesc la continuare inca din 2008. Lucrul la personaje si decoruri a inceput inca de cand s-a terminat productia la Ratatouille...

2. Monsters University este o animatie despre tineri la colegiu
Invitat la prezentare, Billy Crystal a spus ca sequelul este extrem de diferit de original. Gandeste-te la filmele clasice cu liceeni si studenti si o sa-ti dai seama cam in ce directie se va indrepta noua productie. Partea interesanta este ca toate aventurile au loc tot in lumea monstrilor, deci contextul va fi adaptat la realitatile din Monstropolis, ca si mediul de "lucru" din filmul original.

3. La inceput Mike si Sulley sunt rivali
Prieteni la catarama in Compania monstrilor, Mike si Sulley nu au avut o relatie chiar atat de buna initial. Cum in Monstropolis un specialist in speriat are prestigiul echivalent cu cel al unui astronaut din lumea noastra, concurenta din Universitatea monstrilor e acerba, iar cei doi eroi se vor ciocni si pentru ca viseaza la acelasi post.

4. In timpul preproductiei, Pixar a facut un turneu la cele mai mari universitati din SUA
Daca te-ai uitat la Ratatouille, stii cat de bine se face documentarea inainte de o productie Pixar: animatorii au petrecut luni de zile studiind capitala Frantei, dar si specialitatile culinare ce ies din labutele lui Remy. Universitatea monstrilor nu va fi o exceptie si, pentru a intelege cat mai bine mediul, reprezentanti Pixar au vizitat campusurile universitatilor Harvard, MIT si Berkeley.

5. Universitatea monstrilor va arata ca o versiune "monstruoasa" a Harvard
Campusul din Monstropolis va fi adaptat realitatilor din lumea monstrilor: arcadele vor arata ca niste guri pline de dinti, iar pe acoperisuri exista coarne sau alte protuberante.

6. Vom reauzi voci familiare
Nu doar John Goodman si Billy Crystal revin in distributie, ci si Steve Buscemi. Acesta va fi un Randal Boggs mai tanar, dar deocamdata nu exista informatii cu privire la relatia dintre Randal si Mike sau Sulley. Punem pariu ca nu va fi una amicala... Si alte personaje familiare vor reveni, in versiunile lor mai tinere.

7. Vom vedea noi monstri
Cum actiunea se petrece intr-un colegiu, e loc berechet de noi personaje: colegi de-ai protagonistilor, dar si monstruosi profesori. Cei de la Pixar au anuntat si cateva voci cooptate in distributia prequelului: printre ele Dave Foley (Flick din A Bug's Life) si Peter Sohn (Emile din Ratatouille).

8. Mike si Sulley vor arata diferit
Prequelul se petrece cu ani in urma fata de evenimentele din filmul original, deci te poti astepta la diferente de aspect la mai tinerii Mike si Sulley: Mike va fi mai verde si mai slab (ceea ce va face ca ochiul sau sa para mai mare) si va purta aparat dentar. Si Sulley va fi mai subtire decat versiunea sa din Compania monstrilor. Va fi si mai... latos!

9. Ne vom intoarce intr-o locatie familiara
Producatorii au anuntat ca anumite scene din Universitatea monstrilor vor avea loc intr-o locatie familiara din primul film. Sunt mari sanse ca aceasta sa fie Harryhausen's Sushi Restaurant, unde Mike face prima oara cunostinta cu Boo in Monsters, Inc.

10. Este posibil s-o revedem pe Boo
Intrebat daca Boo va reaparea in film, regizorul Dan Scanlon a dat un raspuns suficient de ambiguu pentru ca sansele unei reintalniri cu simpatica pustoaica sa creasca. Este posibil ca aventurile din colegiu ale lui Mike si Sulley sa fie povestite unei versiuni mai varstnice a lui Boo.

Taguri

toy story , monsters university , Ratatouille , monster inc ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games