Ashton Kutcher, in Two and Half Men

Postat de D3mo la 13.05.2011 - 20:17:39 ( Vizualizari : 2188 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Dupa ce nume precum Woody Harrelson, Rob Lowe, John Stamos, Hugh Grant si Jeremy Piven au fost vehiculate in ceea ce priveste inlocuirea lui Charlie Sheen in popularul serial Two and a Half Men, iata ca Ashton Kutcher a fost preferat de producatorii serialului.

Devenit celebru in That '70s Show, Kutcher se reintoarce in lumea televiziunii dupa aparitii in cateva filme. Actorul a fost si cel care a anuntat pe propriul cont de twitter (este unul dintre cei mai populari actori din acest mediu, cu peste 6,5 milioane de fani) acordul cu producatorii serialului.

Conform Deadline, capii de la Warner Bros. si CBS erau hotarati sa continue Doi barbati si jumatate, dar cu conditia ca noul actor sa fie mai usor de manevrat decat "imposibilul" Charlie Sheen. Se pare ca preferatul (sau cel care a spus "da") este Kutcher.

In acest moment nu se stie pentru ce suma si pentru cat timp a acceptat Kutcher sa joace in serialul care l-a transformat pe Charlie Sheen in cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite.

Crezi ca Ashton Kutcher este un inlocuitor potrivit pentru Charlie Sheen?

Taguri

Two and a Half Men , Charlie Sheen , serial , Warner Bros ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games