Batman se va infrunta cu un vechi antagonist

Postat de D3mo la 10.03.2011 - 18:42:47 ( Vizualizari : 1155 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


The Dark Knight Rises se pregateste luna aceasta de „actiune”, avand distributia si locatiile, in mare parte, stabilite. Stim cine va fi Selina Kyle, cunoscuta si drept Catwoman (Anne Hathaway) si, de asemenea, am facut cunostinta cu Bane (Tom Hardy), unul dintre eroii negativi ai peliculei.

Dar, cum informatiile despre cel de-al treilea Batman sunt putine, orice noutate este binevenita si a venit de aceasta data de la Gary Oldman, unul din starurile filmului, scrie E! Online.

Aflat in campania de promovare a Red Riding Hood, Oldman a spus cateva cuvinte despre un inca neanuntat erou negativ din Batman: „Cred ca este vorba despre unul vechi, vechi, de la inceputurile benzilor desenate [Batman]. Dar nu va fi Joker!, a mai spus el.

Chiar daca nu a citit in intregime scenariul, Oldman este familiarizat cu acesta, spunand despre el: „Este o poveste grozava – te uiti la The Dark Knight si te gandesti, cum o va scoate la capat? Dar va reusi, cred eu”, a adaugat Oldman.

Evident, actorul, care va avea in film rolul lui Jim Gordon, locotenent de politie al Gotham City si aliat al lui Batman, nu a putut dezvalui nici numele antagonistului, nici alte detalii ale scenariului. „Daca va spun cine este personajul negativ, [Nolan] ma omoara”, a glumit acesta.

Avand in vedere ca Bane este un antagonist recent aparut in benzile desenate Batman (prima aparitie a avut-o intr-o revista a seriei din 1993), este clar ca nu acesta este personajul in cauza. Ar putea fi insa vorba de personajul lui Joseph Gordon-Levitt, despre care s-a confirmat luna trecuta ca il va interpreta pe Roman Sionis, un gangster cunoscut sub numele de Black Mask, insa nici el nu este unul dintre „batranii” benzilor desenate, aparand prima data in revista Batman numarul 386 din 1985.

Taguri

actor , The Dark Knight Rises , Anne Hathaway , Tom Hardy ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games