Green Lantern: noi postere si un plus de efecte speciale

Postat de D3mo la 27.04.2011 - 23:29:12 ( Vizualizari : 950 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Masinaria de marketing a Warner Bros. s-a pus in miscare pentru promovarea lui Green Lantern, iar noile postere vin aproape simultan cu stirea ca studiourile au nevoie de mai multi bani pentru a aduce un plus multelor efecte speciale pe care le vom vedea in film, anunta MovieNews.

Noile postere ni-l infatiseaza pe antagonistul principal al filmului, Sinestro, fost membru respectabil al trupelor Green Lantern. Personajul va fi interpretat de Mark Strong si este pentru prima data cand avem o imagine clara a acestuia.

Kilowog, a carui voce va fi actorul Michael Clarke Duncan (The Green Mile), are reputatia unui extraterestru dur, dar cu o inima de aur si va fi cel care il va recruta pe Hal Jordan si il va instrui cum sa-si foloseasca la maxim puterea nou dobandita a inelului verde.

Cat despre cele 9 milioane de dolari pe care studioul le solicita pentru efectele speciale, posibil ca producatorii sa se fi grabit pentru lansarea din acest an a filmului si sa fi facut ceva rabat la calitate. Dar sunt pe cale sa indrepte acest lucru.

In Romania, Green Lantern, cu Ryan Reynolds, Blake Lively si Peter Sarsgaard in distributie, va "lumina" incepand din luna iunie.Taguri

Green Lantern , actor , Mark Strong , The Green Mile ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games