Iata cum va arata Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Postat de D3mo la 27.07.2011 - 20:59:57 ( Vizualizari : 891 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Printre supereroii care isi vor face anul viitor (din nou) aparitia pe marile ecrane in The Dark Knight Rises, The Avengers, The Amazing Spider-Man se numara si Johnny Blaze in remake-ul filmului din 2007, intitulat Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Noua editie a Entertainment Weekly prezinta in paginile sale cateva imagini ale noului film, in care ii putem vedea atat pe Johny Blaze (Nicolas Cage), pe spiritul razbunator in care este transformat, Ghost Rider, cat si pe Idris Elba (Thor) in rolul unui calugar luptator, iubitor de vin”, care incearca sa dea de urma protagonistului.

Regizorii Brian Taylor si Mark Neveldine (Crank, Gamer) au declarat saptamana trecuta la Comic-Con ca noul scenariu (imaginat, printre altii, si de David S. Goyer) va folosi ceva mai multe elemente supranaturale preluate din benzile desenate pe care se bazeaza filmul. In plus, au adaugat ei, sequel-ul va fi total diferit de filmul anteriora.

Aflat in categoria continuarilor nedorite de public sau critica, noul Ghost Rider isi va dovedi puterea de atractie incepand din primavara lui 2012, cand va debuta in cinematografe. Din distributie mai fac parte Ciaran Hinds (in rolul Diavolului), Christopher Lambert, Violante Placido si Johnny Whitworth

Taguri

Ghost Rider , actor , gamer , The Amazing Spider-Man ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games