Johnny Depp si Disney, impreuna pentru doua proiecte noi

Postat de D3mo la 12.07.2011 - 22:15:41 ( Vizualizari : 1085 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Johnny Depp, un colaborator frecvent al companiei Disney, isi va continua parteneriatul de succes cu aceasta. Potrivit Deadline, actorul este atasat, prin casa sa de productie, Infinitum Nihil, unor noi proiecte ale studiourilor .

Primul vizeaza lungmetrajul unui serial TV ce a rulat la postul ABC intre 1994–1995, (transpus si intr-un film pentru televiziune), intitulat The Night Stalker. Protagonistul este Carl Kolchak (Depp), reporterul unui tabloid, care incearca sa dea de urma creaturi ciudate ale noptii ce includ vampiri, varcolaci si extraterestri. Serialul a fost, la vremea sa, considerat punctul de plecare pentru X-Files, reporterul preluand cazuri bizare, in care autoritatile se feresc sa se implice.

Celalalt proiect, ce ii are deja la bord pe scenaristii Lee si Janet Batchler (Batman Forever), va spune povestea lui Paul Revere, un erou al Revolutiei Americane de la mijlocul secolului XVIII. Filmul va infatisa faimoasa „calatorie de la miezul noptii” a lui Revere, in care si-a riscat viata pentru a avertiza armata coloniala despre iminenta invazie britanica.

Depp si Disney sunt o echipa profitabila: ultima lor colaborare, Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, a avut incasari de peste un miliard de dolari in toata lumea, acelasi lucru petrecandu-se si cu filmul lor din 2010, Alice in Tara Minunilor.

Actorul va aparea de asemenea in filmul de anul viitor al studiourilor, The Lone Ranger, si este gata sa semneze pentru o noua aparitie in franciza Piratilor din Caraibe.

Taguri

Johnny Depp , Piratii din Caraibe , Disney , The Lone Ranger ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games