Kate Winslet, salvatoarea unei batrane de 90 de ani

Postat de D3mo la 24.08.2011 - 15:53:10 ( Vizualizari : 6999 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Actrita Kate Winslet a devenit ieri eroina familiei miliardarului Richard Branson, dupa ce a salvat dintr-un incendiu o batrana de 90 de ani, mama lui Branson.

Cazata impreuna cu alti 20 de invitati in luxoasa resedinta a acestuia de pe insula sa privata, Necker, parte a lantului Insulelor Virgine situat la limita dintre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic, actrita s-a trezit inconjurata de flacari dupa o furtuna puternica ce a avut loc spre dimineata zilei de marti. Un fulger a aprins una din anexele de pe insula, iar focul s-a extins rapid la locuinta cu opt dormitoare, in care se aflau atat Winslet cu copiii si iubitul sau, dar si fiica si mama miliardarului.

Desi batrana de 90 de ani putea sa se deplaseze singura, actrita i-a grabit evacuarea si stat alaturi de ea ulterior, calmand-o si explicandu-i ca se afla intr-o scena de film care trebuie sa se incheie curand. Asa cum declara si Branson, care i-a fost extrem de recunoscator actritei pentru gestul sau, „la exclamatia „Taiati!”, care sa anunte sfarsitul scenei, nu s-a mai ajuns niciodata”.

Atat mama, cat si familia lui Branson si toti ceilalti invitati ai sai de pe insula au scapat sanatosi dupa nefericitul incident si se afla acum in siguranta, dupa cum anunta un comunicat al companiei de hoteluri de lux Virgin Limited Edition, condusa de miliardar. 

Taguri

Kate Winslet , batrana , Richard Branson , actor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games