Little Fockers si True Grit isi mentin pozitiile

Postat de D3mo la 03.01.2011 - 20:50:24 ( Vizualizari : 970 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Trecerea la noul an nu a afectat prea mult clasamentul box-office-ului american. Conform rezultatelor BoxOfficeMojo, primele trei locuri, ce includ un remake si doua continuari, au ramas neschimbate - Little Fockers pe locul intai, cu incasari de 26,3 milioane de dolari, urmat de True Grit, cu 24,5 milioane si TRON: Legacy, cu 18,3 milioane.

Cu un buget de doar 38 milioane de dolari, fata de cele 100 de milioane ale Little Fockers si 170 ale Tron: Legacy, remake-ul fratilor Coen este cu siguranta cel mai profitabil, castigurile sale totale insumand 86,7 milioane in cele 12 zile de cand ruleaza in cinematografele americane.

In comparatie cu aceeasi perioada a anului 2009, cand in top se aflau Avatar, Sherlock Holmes si The Blind Side, suma totala adunata din vanzarea biletelor de cinema in 2010 a scazut In Statele Unite cu 35 de procente, ultimele opt saptamani inregistrand o scadere constanta.

Nici restul clasamentului nu aduce surprize, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, aflata saptamana trecuta pe 4, facand rocada cu Yogi Bear, ce se afla pe locul 5. Incasarile au crescut insa, fata de saptamana trecuta – Yogi Bear, 13 milioane iar Narnia 3, 10,5 milioane de dolari.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu Tangled, care schimba locul cu The Fighter, trecand pe 6 datorita unui avans de opt mii de dolari peste cele 10 milioane adunate de filmul lui David O. Russell.

Pe 8 se mentine Gulliver’s Travels, ale carui incasari cresc fata de week-end-ul trecut ajungand la 9,1 milioane. Black Swan ramane pe 9, cu 8,5 milioane de dolari incasari, iar pe 10 ajunge The King’s Speech, cu 7,6 milioane.

Taguri

fockers , tron , actor , narnia ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games