Mihai Morar, innebunit dupa filmul PINA

Postat de D3mo la 09.08.2011 - 20:43:25 ( Vizualizari : 2858 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Cu fix o luna inainte de lansarea in cinematografe a celui mai asteptat film 3D al anului - PINA, in regia lui Wim Wenders - Parada Film da startul unei campanii de promovare fara precedent in peisajul cinematografic autohton.

Vedete din showbiz, media, sport si din domeniul cultural au acceptat sa faca parte din campania "Tu ce faci din 9 septembrie?", invitandu-i astfel pe spectatori sa ia parte la o experienta cinematografica unica.

Intr-o miscare de forta, personalitati indragite de public sunt alaturi de fenomenul cinematografic al anului, PINA, prin testimoniale filmate ce vor putea fi vazute pe pagina oficiala www.paradafilm.ro si pe retelele de socializare. Timp de o luna, in fiecare saptamana vor fi lansate clipuri cu personalitati care exceleaza in domenii diferite si care vor recomanda filmul PINA.

Startul campaniei este dat de vedeta Radio ZU si Antena 2, Mihai Morar, care a declarat ca pentru el productia cinematografica semnata de Wim Wenders este o lectie de viata. Poti vedea clipul mai jos.

Mihai Morar este unul din realizatorii celui mai ascultat matinal din Romania, Morning ZU de la Radio ZU si prezentatorul emisiunii Rai, da’ Buni de la Antena 2. In plus el va face parte din juriul celui mai asteptat show de televiziune X-Factor ce va fi difuzat din toamna de Antena 1.

Prezent la cele mai importante festivaluri europene unde a rulat cu casa inchisa, PINA a castigat Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) si Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizata si la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European.

PINA a avut avanpremiera nationala la Festivalul International de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan in Romania, Finlanda, Cehia si China.



Taguri

Mihai Morar , PINA , Radio ZU , 3D ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games