Noi fotografii cu Catwoman din The Dark Knight Rises

Postat de D3mo la 09.08.2011 - 20:31:16 ( Vizualizari : 1163 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


La scurta vreme dupa lansarea fotografiei oficiale a lui Anne Hathaway (o gasesti pe site aici) in costumul lui Catwoman au aparut online si cateva spectaculoase si dinamice imagini publicate de IDontLikeYouInThatWay.com.

Cadrele de actiune surprind, de aceasta data, mult mai bine costumul mulat al supereroinei, iar dificultatea scenei dar si profilul celei din imagini ne fac sa credem ca pe Batpod se afla dublura pentru cascadorii a lui Hathaway.

Actrita nu a fost insa scutita de catre exigentul Christopher Nolan si de scenele de lupta, iar vesmantul purtat drept Catwoman nu a rezistat miscarilor energice ale acesteia. Potrivit unui membru al echipei de filmare: „actrita da totul pentru acest rol, atat fizic cat si emotional, iar departamentul de costume si decoruri este cel care suporta consecintele”. Se pare ca Hathaway a rupt mai mult de zece costume in „zelul” sau, intr-una dintre dati acesta cedand chiar in partea… dorsala.

Productia isi continua acum filmarile in Pittsburgh, unde membrii uneia dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal american a orasului, The Pittsburgh Steelers, se pregatesc pentru un meci fictiv ce va fi inclus in pelicula.

Taguri

Anne Hathaway , Catwoman , The Dark Knight Rises , Batman ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games