O revista de benzi desenate cu Spider-Man, peste un milion de dolari

Postat de D3mo la 10.03.2011 - 18:44:39 ( Vizualizari : 2194 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


O licitatie online organizata de ComicConnect.com a avut drept obiect un exemplar al primei reviste de benzi desenate Marvel in care si-a facut aparitia Spider-Man, scrie Mediafax. Revista a intrat in posesia unui cumparator anonim, pentru 1,1 milioane de dolari.

Aflat, in ciuda vechimii sale, intr-o stare perfecta, exemplarul cu numarul 15 al revistei Amazing Fantasy, a carei coperta il prezinta pe supereroul Marvel , costa in 1962, anul aparitiei sale, doar 12 centi. Suma la care a fost vanduta acum nu este cea mai mare din istoria vanzarilor la licitatie a revistelor de benzi desenate.

Potrivit fondatorului ComicConnect, Stephen Fisher, recordul, de 1,5 milioane de dolari, a fost inregistrat in 2010, de un exemplar al Superman din 1938, in care a debutat legendarul personaj.

Creatie a lui Stan Lee si Steve Ditko (1962), Spider Man, cunoscut si ca Peter Parker, este unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti supereroi din lume.

Subiect al nenumaratelor medii ce tin de industria divertismentului, Omul Paianjen a aparut si in trilogia regizata de Sam Raimi, cu Tobey Maguire in rol principal, ale carei filme au avut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari in toata lumea. Un reboot al seriei este programat pentru lansare in 2012, cu Andrew Garfield ca protagonist.

Taguri

spider man , benzi desenate , marvel , peter parker ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games