Scenaristii lui Iron Man recreeaza Tomb Raider

Postat de D3mo la 07.05.2011 - 19:38:41 ( Vizualizari : 1111 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Proiectul celor de la GK Films, compania de productie ce a achizitionat in luna martie drepturile de ecranizare ale celebrului joc video Tomb Raider, a demarat in forta, odata cu angajarea echipei de scenaristi ai lui Iron Man si al viitorului fim Cowboys and Aliens, scrie Deadline.

Mark Fergus and Hawk Otsby au mari ambitii in ceea ce priveste noile aventuri ale Tomb Raider destinate marelui ecran, iar abordarea lor urmeaza o linie des intalnita in ultima vreme la Hollywood: “Avem de gand sa scriem o poveste despre originile personajului Lara Croft”, au declarat ei.

Insa frumoasa si voluptoasa eroina va fi nu doar mai tanara, ci si mult mai energica in aceasta noua abordare cinematografica, ce “ii va consolida locul alaturi de Ellen Ripley si Sarah Connor in panteonul eroinelor filmelor de actiune”, au mai spus Fergus si Otsby.

Noul film Tomb Raider, care este asteptat sa apara in 2013, nu are inca un regizor atasat si nicio actrita nu a fost inca abordata de producatori pentru a interpeta rolul principal. Zvonuri anterioare anuntau ca Olivia Wilde ar putea in pielea eroinei, insa reprezentantii acesteia au negat informatiile, in timp ce actrita a declarat ca ar accepta rolul Larei Croft, daca i s-ar face o oferta serioasa in aceasta privinta.

Taguri

tomb raider , iron man , lara croft , Angelina Jolie ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games