Scenariul lui Green Lantern 2, mai indraznet si mai intunecat

Postat de D3mo la 03.08.2011 - 17:19:32 ( Vizualizari : 1067 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Cu toate ca lansarea lui Green Lantern parea sa aduca ceva soare in gradina celor de la Warner Bros. si DC Comics (53 de milioane de dolari in primul week-end), incasarile ulterioare ale filmului au fost scazute, acestea situandu-se in acest moment, in toata lumea, la 154 de milioane de dolari. La un buget de 200 de milioane (cu toate ca mai are de incasat din proiectiile sale), filmul nu poate fi considerat tocmai un succes.

Studiourile sunt insa pregatite sa mearga inainte si sa realizeze si partea a doua a acestuia, spun unele surse ale LA Times, iar fostii sai scenaristi, Greg Berlanti, Michael Green si Marc Guggenheim au fost chemati sa puna pe hartie o continuare a aventurilor lui Hal Jordan si ale partenerilor sau in luptele intergalactice. Se pare ca Warner doreste ca noul film sa fie mai profitabil si sa aduca ceva mai multa actiune.

„Am avut un debut acceptabil, ceea ce ne-a confirmat ca publicul este interesat de aceasta poveste. Pentru a continua trebuie sa o facem ceva mai indrazneata si mai intunecata, cu mai mult accent pe actiune... Si trebuie sa gasim o modalitate pentru a echilibra timpul petrecut de erou in spatiu fata de cel petrecut de el pe Pamant”, a declarat Jeff Robinov, presedintele divizei de film a companiei Warner.

Martin Campbell, regizorul lui The Green Lantern, a semnat cu studiourile un contact care ii asigura revenirea la carma sequel-ului, daca isi va dori acest lucru. Avand in vedere „performanta” de pana acum la a filmului box-office este foarte posibil ca Warner si DC Comics sa-i caute acestuia un inlocuitor.

Taguri

Green Lantern , Warner Bros , LA Times , Martin Campbell ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games