The Amazing Spider-Man va contine o trimitere la Green Goblin

Postat de D3mo la 01.05.2011 - 14:46:19 ( Vizualizari : 1066 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Productia lui Mark Webb ce ne va face sa ne intoarcem in zilele de inceput al supereroului in costum ros-albastru, The Amazing Spider-Man, se filmeaza acum la New York, iar fanii si presa au profitat de ocazie pentru a surprinde imagini de la filmari. Cei de la SuperHeroType au preluat cateva asemenea fotografii, completate de site-ul Omelete cu unele cadre dintr-o scena de actiune.

Aparitia siglei Oscorp nu este una intamplatoare, deoarece, in benzile desenate, aceasta este denumirea companiei detinute de Norman Osborn, tatal celui mai bun prieten al lui Peter Parker, Harry. Dupa ingerarea unui ser care-i imbunatateste performantele fizice si intelectuale, dar care-l si face sa-si piarda mintile, el devine cunoscut drept Green Goblin.

Este unul dintre cei mai aprigi si persistenti inamici ai lui Spider-Man, responsabil pentru multe dintre dramele din viata supereroului. Nu se cunoaste, deocamdata, care va fi legatura acestuia cu reboot-ul seriei, insa numeroase scenarii sunt posibile. Green Goblin a aparut in Spider-Man si in Spider-Man 2 si a fost interpretat de Willem Dafoe.

The Amazing Spider-Man va veni in Romania pe 6 iulie 2012.Taguri

spider man , green goblin , New York , benzi desenate ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games