Tom Cruise face avansuri unei blonde sexy in Rock of Ages

Postat de D3mo la 07.03.2011 - 00:01:24 ( Vizualizari : 1522 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Remake al unui celebru musical de pe Broadway, Rock of Ages a adaugat distributiei - alaturi de protagonistul Tom Cruise - un nume cunoscut in industria muzicala, Julianne Hough, scrie Collider.

Vedeta a muzicii country, dansatoare profesionista si actrita, Hough s-a facut remarcata in filme ca Burlesque si Footloose, si va juca in musicalul regizat de Adam Shankman rolul unei fete dintr-un oras de provincie, Sherrie Christian, care ajunge in Los Angeles pentru a-si indeplini visul, de a da lovitura la Hollywood. Capteaza insa atentia celebrului rocker Stacee Jaxx (Cruise), iar intalnirea lor nu este de bun augur pentru Sherrie, care in cele din urma il respinge si isi vede spulberate visele, devenind stripperita.

Povestea din Rock of Ages se va derula pe melodii celebre ale anilor ’80, apartinand unor trupe si artisti ca Joan Jett, Twisted Sisters si Jon Bon Jovi. Mary J. Blige, Alec Baldwin si Russell Brand sunt si ei in discutii pentru aparitia in film, a carui lansare va avea loc in 2012.

Taguri

actor , rock of ages , musical , Broadway ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games