Transformers 3, lansat cu doua zile mai devreme in toata lumea

Postat de D3mo la 21.05.2011 - 16:24:36 ( Vizualizari : 3321 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Ca si Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon se va lansa in toata lumea intr-o zi de miercuri, ceea ce ne face sa ne asteptam la noi recorduri de incasari pentru aceasta a treia parte a popularei francize regizate de Michael Bay.

Cu exceptia Chinei si-a Japoniei, intreg globul va putea vedea noile aventuri ale lui Sam Witwicky si-ale prietenilor sai Autobotii de miercuri, 29 iunie. Distribuitorul roman al filmului, Ro Image, confirma ca Transformers 3 va rula si in Romania in regim de avanpremiera.

Weekendul prelungit si faptul ca filmul este in format 3D ne face sa ne asteptam ca Dark of the Moon sa intreaca Revenge of the Fallen in ceea ce priveste incasarile. Mai mult, este singurul film de actiune lansat in toata lumea intre 24 iunie si 15 iulie.

Se pare ca mega-productia beneficiaza si de un raspuns pozitiv din partea celor care au vazut deja secvente: "Reactiile la fragmente din film, mai ales cele care vizeaza aspectul 3D, au fost atat de bune, incat vrem sa aratam cat mai repede lumii intregi ca este cel putin la fel de bun ca primul si mult mai bun decat ultimul", a comentat o sursa de la DreamWorks pentru Deadline.

Taguri

Transformers: Dark of the Moon , Transformers: Revenge of the Fallen , roboti , Michael Bay ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games