Noul RoboCop isi gaseste scenarist

Postat de D3mo la 12.03.2011 - 18:07:18 ( Vizualizari : 1133 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Poate ca nu ai auzit de Josh Zetumer, dar noi iti spunem ca este considerat unul dintre cei mai pe val tineri scenaristi de la Hollywood.

Ultimul sau scenariu, Infiltrator, a fost inclus pe lista "neagra" a celor mai bune 10 scenarii de la Hollywood care nu si-au gasit inca producator, dar asta inainte ca Warner Bros sa cumpere proiectul de spionaj, cu Leonardo DiCaprio in carti pentru rolul principal.

Zetumer a mai scris al patrulea film Bourne (care nu se mai realizeaza), iar de pe lista ghinioanelor sale mai face parte si SF-ul Dune, la care Peter Berg a renuntat intre timp.

Cu José Padilha (celebru pentru cele doua Tropa de Elite/Elite Squad, din care primul a castigat si Ursul de Aur la Berlin acum cativa ani) drept regizor si Zetumer drept scenarist, ne putem foarte usor imagina ca noul RoboCop va fi dur, sumbru si cat mai realist, inscriindu-se in trendul noilor filme ale genului.

In curand vom afla cine il va interpreta pe RoboCop si cand ar putea incepe filmarile. O premiera ar putea avea loc cel mai probabil in 2013.

Taguri

leonardo dicaprio , Tropa de Elite , Jose Padilha , ursul de aur ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games